Masini de inchiriat in Bucuresti

Expert inchirieri auto

Inchirieri auto Romania

view:  full / summary

Inchirieri auto Romania

Posted by [email protected] on October 21, 2017 at 4:30 AM Comments comments (3)

Serviciile de inchirieri auto Romania va ofera posibilitatea de a calatori mereu in cele mai bune conditii. Optand pentru colaborarea cu o companie specializata in acest domeniu, veti avea posibilitatea de a primi cele mai bune servicii. Automobile Expert reprezinta o companie specializata in acest domeniu, ce va poate oferi serviciile de inchirieri auto de care aveti nevoie. Pe https://www.expert-inchirieriauto.ro/impresii-clienti/ veti gasi pareri ale persoanelor ce au colabora deja cu aceasta companie. Tinand cont de aceste pareri, atunci veti avea ocazia de a lua decizia potrivita in vederea inchirierii unei masini. Bineinteles, este indicat sa tineti cont si de necesitatile pe care le aveti in calatoria pe care o veti face. Automobile Expert va poate pune mereu la dispozitie un raport calitate-pret foarte avantajos. Masinile inchiriate de la aceasta companie sunt exact ceea ce va trebuie pentru a calatori eficient si sigur.

Avantajele serviciilor de inchirieri auto Romania sunt multiple, mai ales daca ne gandim la faptul ca aveti la dispozitie flexibilitatea si eficienta dorita. Confortul acestor servicii nu va lasa niciodata de dorit, iar prin colaborarea cu Automobile Expert veti avea ocazia de a primi si alte servicii suplimentare. Astfel, puteti lua in calcul posibilitatea de a opta pentru serviciile de inchirieri auto cu sofer. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti avea la dispozitie un sofer experimentat ce va conduce catre locatiile dorite. Totodata, aceasta companie va poate oferi ocazia de a opta pentru serviciile de transfer la aeroport. Inchirierile auto pe termen lung va ofera ocazia de a beneficia de un pret foarte avantajos a acestor servicii.

Masinile disponibile se regasesc intr-o gama variata, ceea ce inseamna ca puteti opta pentru autovehicule din clasa mini, medie, mare sau de lux. Indiferent de decizia pe care o veti lua la Automobile Expert veti gasi exact ceea ce va intereseaza. Puteti opta pentru masini precum VW Passat, Dacia Lodgy, Dacia Duster, Dacia Logan, VW Touareg, Renault Clio, VW Up, sau Dacia Logan MCV. Indiferent de decizia pe care o veti lua in ceea ce priveste masina inchiriata, veti avea la dispozitie o modalitate optima de a calatori. Siguranta si eficienta acestor servicii nu va lasa niciodata de dorit deoarece aceste masini sunt mereu verificate din punct de vedere tehnic. Serviciile puse la dispozitie de Automobile Expert reprezinta solutia ideala pentru a beneficia de calatorii reusite din toate punctele de vedere.

Aceasta companie este mereu orientata catre multumirea clientilor si se poate adapta in functie de cerintele acestora. In aceste conditii, veti avea mereu ocazia de a primi solutia optima pentru dumneavoastra, in functie de bugetul de care dispuneti. Este indicat sa vizitati pagina https://www.expert-inchirieriauto.ro/preturi/ pentru a vedea lista completa de preturi propuse de aceasta companie. In functie de aceste preturi, aveti ocazia de a lua decizia potrivita in functie de ceea ce doriti. In cazul in care nu aveti idee care este cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra, atunci puteti solicita sprijin. Reprezentatii acestei companii va pot pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a inchiria masina potrivita.

Optand pentru colaborarea cu Automobile Expert, veti avea ocazia de a alege o garantie returnabila la final de contract. De asemenea, puteti opta pentru modalitatea fara plata a garantiei insa cu plata unei francize. Pe de alta parte, aceasta companie va da diferenta inapoi in cazul in care gasiti in alta parte mai ieftin. Modalitatile prin care puteti rezerva masina dorita sunt multiple si aveti ocazia de a face o rezervare online, telefonic, sau prin utilizarea adresei de email. Daca veti opta pentru ultima varianta, atunci puteti utiliza adresa de email [email protected] O alta modalitate foarte simpla prin care puteti face o cerere de rezervare este utilizarea formularului online de pe site. Intrand pe expert-inchirieriauto.ro veti avea ocazia de a utiliza formularul de rezervare.

Beneficiile inchirierilor auto pot fi multiple, iar printre acestea putem aminti si faptul ca aceasta companie ofera vouchere valorice intre 5 si 25 de euro pentru urmatoarea inchiriere. In aceste conditii, veti avea parte de o reducere semnificativa pentru urmatoarea inchirierea pe care o veti face de la Automobile Expert. Odata ce veti inchiria o masina de la aceasta companie, este necesar sa va asigurati de faptul ca o veti utiliza in concordanta cu instructiunile de folosire impuse de producator. Nu se va folosi sub nici o forma masina pentru transportul de marfa ceea ce poate duce la supraincarcarea acesteia. In momentul in care veti inchiria o masina nu este indicat sa lasati cheile in contact, sau usile si geamurile masinii deschise. Oricand isi pot face aparitia unele situatii neplacute, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti preventivi.

In momentul in care urmeaza sa inchiriati o masina, este important sa va asigurati de faptul ca veti colabora cu cea mai potrivita companie. In caz contrar, este posibil sa isi faca aparitia unele situatii neplacute cauzate de unele costuri si taxe ascunse. Va trebui sa discutati cu compania de inchirieri auto referitor la predare - primire, combustibil, acte si asigurari. De asemenea, trebuie sa parcurgeti cu atentie contractul de inchiriere, pentru a sti exact ce presupune. Insa, in cazul in care veti colabora cu Automobile Expert, nu va mai trebui sa va faceti griji in acest sens. Aceasta companie ofera servicii transparente si nu are costuri sau taxe ascunse. Pentru a colabora cu aceasta companie, este indicat sa utilizati urmatoarele date de contact:

Automobile Expert SRL

Adresa: B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, București 061072

Telefon: 0754 422 599

Daca veti face acest lucru, va veti asigura de faptul ca serviciile de inchirieri auto Romania pe care le veti primi vor avea calitatea dorita. De asemenea, costurile acestor servicii vor fi foarte avantajoase si veti descoperi acest lucru in momentul colaborarii. Automobile Expert, reprezinta solutia optima pentru inchirierile auto din Romania. Persoanele ce au colaborat deja cu aceasta companie sunt pe deplin multumite de ceea ce au primit. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra si veti avea la dispozitie, eficienta, flexibilitate si confort.

 


Rss_feed